רכיבים לבצק

  • 3 כוסות קמח
  • שליש כוס שמן זית מזן "ארבקינה-עדין"
  • 160 מ"ל מים
  • כפית מלח
  • כף סוכר

רכיבים

  • בצל אחד גדול קצוץ
  • 3 שיני שום קצוצות
  • שמן זית – ע”פ טעמך האישי
  • 1/2 קילו בשר טחון
  • כף פפריקה
  • כף כמון
  • 2 עגבניות מרוסקות
  • ביצה קשה – מפוררת
  • זיתים קצוצים
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • מטגנים הבצל, מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את הבשר ומערבבים עד שמשנה צבעו לאפור.
  • מוסיפים את העגבניות והתבלינים ומבשלים בהשגחה עד שמתאדים הנוזלים (כ-25 ד'). מצננים ומוסיפים הביצה והזיתים.
  • מערבבים את חומרי הבצק ולשים עד ליצירת גוש בצק אחיד,
  • מרדדים את הבצק לעלה בעובי חצי ס"מ וקורצים עיגולים בכוס גדולה
  • מניחים מהמלית בכל עיגול וסוגרים לחצי סהר, מהדקים את השוליים היטב.
  • אופים בתנור מחומם מראש ל-200 מעלות עד שמזהיב (כחצי שעה).
  • מגישים בליווי סלט עגבניות חריף .
רכיבים לבצק 3 כוסות קמח שליש כוס שמן זית מזן "ארבקינה-עדין" 160 מ"ל מים כפית מלח כף סוכר רכיבים בצל אחד גדול קצוץ 3 שיני שום קצוצות שמן זית - ע”פ טעמך האישי 1/2 קילו בשר טחון כף פפריקה כף כמון 2 עגבניות מרוסקות ביצה קשה - מפוררת זיתים קצוצים מלח פלפל אופן ההכנה מטגנים
קראו עודקראו עוד אמפנדס ( כיסוני בצק ממולאים אפויים בתנור)
Loading...
בניית האתר מיתוג