רכיבים

  • בטטות גדולות וטריות
  • שקית פרחי כרובית (קפוא)
  • שקית פרחי ברוקולי (קפוא)
  • 3 קישואים חתוכים לרבעים
  • ראש סלק מקולף וחתוך לפרוסות
  • 10 בצלי שאלוט קלופים
  • שמן זית מזן "ברנע-דומיננטי"
  • מלח גס
  • פלפל גרוס
  • עלים מענף רוזמרין טרי
  • עלי טימין

אופן ההכנה

  • מניחים את הירקות באופן מסודר בתוך תבנית גדולה
  • מזליפים מעל שמן זית בכמות נדיבה, מפזרים את העלים ומתבלים במלח ופלפל
  • מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200- מעלות למשך שעה
  • מסירים את נייר הכסף וממשיכים בצלייה עד שהירקות מקבלים צבע יפה
Loading...
בניית האתר Junami מיתוג דימויים מעוצבים