תבשיל מושלם לניגוב עם החלה של יום שישי

רכיבים

  • 6 פילטים של מושט (ארוז בווקום במקפיאים של הסופר)
  • 2 בצלים גדולים
  • שיניים מחצי ראש שום
  • חצי כוס שמן זית מזן "קורונייקי-מאוזן"
  • 4 עגבניות בשלות ורכות חתוכות לקוביות גדולות
  • קופסת עגבניות מרוסקות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית כמון
  • 2 כפיות זרעי כוסברה
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור גרוס
  • רבע כפית סומק
  • שמן זית לתיבול – ע”פ טעמך האישי
  • חצי צרור פטרוזיליה – קצוץ דק
  • חצי צרור כוסברה – קצוץ דק

אופן ההכנה

  • מחממים בסיר רחב ושטוח את שמן הזית, חותכים את הבצלים לחצאים ופורסים.
  • מטגנים עם שיני השום בשמן הזית עד שהבצל נעשה שקוף.
  • מוסיפים את העגבניות החתוכות ואת הרסק ומבשלים על אש בינונית עד למרקם אחיד.
  • מוסיפים לסיר את כל התבלינים ועוד מעט שמן זית. במידה והרוטב סמיך מידי ניתן להוסיף רבע כוס מים חמים.
  • מפזרים מעל את הפטרוזליה והכוסברה ומכסים.
  • מבשלים על אש בינונית כשעה, מידי פעם בודקים ומרטיבים הדגים ברוטב.
  • בוצעים חלה של שבת ומתענגים…
Loading...
בניית האתר Junami מיתוג דימויים מעוצבים