רכיבים
- בטטות גדולות וטריות
- שקית פרחי כרובית (קפוא)
- שקית פרחי ברוקולי (קפוא)
- 3 קישואים חתוכים לרבעים
- ראש סלק מקולף וחתוך לפרוסות
- 10 בצלי שאלוט קלופים
- שמן זית מזן "ברנע-דומיננטי"
- מלח גס
- פלפל גרוס
- עלים מענף רוזמרין טרי
- עלי טימין
אופן ההכנה
- מניחים את הירקות באופן מסודר בתוך תבנית גדולה
- מזליפים מעל שמן זית בכמות נדיבה, מפזרים את העלים ומתבלים במלח ופלפל
- מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל200- מעלות למשך שעה
- מסירים את נייר הכסף וממשיכים בצלייה עד שהירקות מקבלים צבע יפה